Chick-fil-A

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Chick-fil-A janë një sistem fast food amerikan i njohur për të mos u hapur për shërbim të dielave. Ekskluziviteti është i bazuar në Atlanta dhe ka vende në pjesë të SHBA. Disa qytete, veçanërisht Chicago dhe Boston, kanë refuzuar të lejojnë Chick-fil-A të përfaqësojë shërbimin në zonat e tyre.