Clutch (grup muzikor)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Clutch është një band rock nga Frederick, Maryland, formuar në vitin 1990. Anëtarët e grupit janë Neil Fallon (vokal, kitarë, tastierë), Tim Sult (kitarë kryesore, vokal i dytë), Dan Maines (bas, vokal i dytë) dhe Jean-Paul Gaster (bateri dhe perkusion). Deri më sot, Clutch kanë publikuar dhjetë albume në studio, dhe disa albume me regjistrime nga koncertet e grupit.