Deli Yurek - Bumerang Cehennemi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Deli Yurek - Bumerang Cehennemi

Kompania prodhuese
Sinegraf

Deli Yurek: Bumerang Cehennemi është një film shumë i shikuar në popullin e Turqisë, nga Drejtori i filmit : Osman Sinav. Ky film u realizua në vitin 2001.

Historia e Filmit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Jusuf Miroglu shkon me Zejnepen në Diyarbakir në juglindje të Turqisë për të marrë pjesë me mikun e tij më të mirë në dasmën e Kemalit. Gjatë kryerjes së valles tradicionale në martesën e Kemalit është vrarë nga një vrasës. Gruaja e Kemalit Lejla pranon Jusufin për të gjetur njerëzit që qëndrojnë pas vrasjes dhe sjelljen e tyre para drejtësisë. Miroglu gjen veten të kapur në një luftë kundër PKK-së dhe grupe të tjera terroriste në zonë.

Aktorët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]