Dhelpra, rrushtë dhe Ezopi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dhelpra, rrushtë dhe Ezopi.jpg

Dhelpra, rrushtë dhe Ezopi fabula me Autor Ferit Lamaj. Shtëpia botuese: Emal. Viti i botimit 2010. Faqet e librit 176. ISBN 978-99956-47-47-8