Dhurata Thanasi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dhurata Thanasi.jpg

Dhurata Thanasi Daneri punon si Manaxhere e Zhvillimit të Biznesit pranë Fondacionit Shqiptar për Zhvillimin e Kapaciteteve Lokale (ALCDF). Ka punuar për vite me radhë në shumë vende si Ballkan, Evrope, Azi, Afrikë, SHBA. Eksperienca dhe dëshira e saj për artin kulinar janë të lidhur dhe me udhëtimet dhe kërkimet e shumta të saj në këtë drejtim. Pikërisht kjo dëshirë e ka bërë atë të ndajë me lexuesit e Shqiptarja.com recetat dhe gatimet më të mira dhe të shijshme të eksperiencës së saj.