Diskutim:Agjencia Kosovare e Mirëbesimit

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Internet Archive Bot[edit source]

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Agjencia Kosovare e Mirëbesimit. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Kam bërë këto ndryshime:

Kur të keni mbaruar së shqyrtuari ndryshimet e mia, mund të ndiqni udhëzimet te stampa më poshtë për të rregulluar çdo problem me adresat.

Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raporto bug) 14 shtator 2019 17:46 (CEST)

Internet Archive Bot[edit source]

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 2 lidhje të jashtme te artikulli Agjencia Kosovare e Mirëbesimit. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 30 janar 2020 06:48 (CET)