Diskutim:Dyert e Mëdha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ca nga ket a nuk jane gje tjeter vetem se gajkpiresit e epopullit shqiptar dhe sa kane bashkepunuara vteme me osmanet per inetersa te tyre