Diskutim:Egjipti i lashtë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

besimi ne mesopotami ata besonin ne shume perendi pra ata ishin politeiste. sipas tyre perendite jetonin nme qiell dhe drejto