Diskutim:Finlanda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shumë mirë që dikush ka qënë i interesuar të shkruaj për Finlandën. Më vjen keq nga përkthimi që është bërë nga kushedi se cfarë gjuhe, por të dhënat janë interpretuar pa patur njohuri as të gjuhës shqipe. Gjeografia nuk njihet fare edhe pse mund të shikojë në foto harten e Finlandes (në veriperëndim nuk ka ndonjë det). Si rezultat përkthimi është i pavlerë dhe faqja duhet të grriset para se të bëhet ndonjë skandal