Diskutim:Hashim Thaçi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Njerzve që ju mungonjë shprehjet e gjuhës shqipe mos ta provojnë të tregojnë suksesin e njerzve me përallat e romantikëve që fillojnë zakonisht "nga një familje patriotike", "atëdhetarë", etj. por le të punojnë e të mësojnë të shprehen me argumente. Është logjike dhe e vetëkuptueshme që njerzit e aktivizuar në lidhje kundër pushtueve rrjedhin nga "familje bujare e patriotike". Mirë se erdhe Drenicë në botën e realitetit.--Hipi Zhdripi 20 Janar 2008 03:40 (UTC)


Skrimi eshte shume joprofesional, si te ishte nje perralle romantike. Jane te tejtheksuara fjalite jo gjykuese, pra emocionale dhe ne nje forme letrare te ngjajshme si te shkruarit e perrallave. Pervec kesaj jane perdore fjalet shqipa vend e pavend. Kjo e zbeh seriozitetin e shkrimit, e gjithashtu edhe ngre dyshime per profesionalizmin e autorit.

"Ne fermen e Babait"???? si kur ky ka qene djale polaki (rojtare "merashe" pra fushave shteterore). Hahaha.


Çfare profesionalizmi kur autori e shkruan "kualicion"? Gjithfare lope shkruan ketu.