Diskutim:Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Ndryshime te lidhjet e jashtme[edit source]

Përshëndetje, redaktorë!

Tani sa ndryshova 3 lidhje të jashtme te artikulli Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Kam bërë këto ndryshime:

Kur të keni mbaruar së shqyrtuari ndryshimet e mia, mund të ndiqni udhëzimet te stampa më poshtë për të rregulluar çdo problem me adresat.

Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raporto bug) 10 shtator 2019 04:04 (CEST)

Internet Archive Bot[edit source]

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 2 lidhje të jashtme te artikulli Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Gjithashtu aty mund të gjeni informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raporto bug) 24 shtator 2019 04:37 (CEST)