Diskutim:Seriali

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
  • Kam degjuar se ka disa seri pullash, po kjo faqja qenka zen me "seria"...
  • Kam degjuar se ka disa seri monedhash, po kjo faqja qenka zen me "seria"...
  • Kam degjuar se ka disa seri botimesh, po kjo faqja qenka zen me "seria"...
  • Kam degjuar se ka disa prodhime ne seri, po kjo faqja qenka zen me "seria"...

Keshtu pra te nderuar zonja dhe zoterinj! Faqja seri duhet kopjuar tek seriali televiziv, kurse tek seri te behen vetem shpjegimet perkatese, dhe te vendosen lidhjet e jashtme per sejcilen prej tyre. Uni 6 Shtator 2006 16:20 (UTC)

PS: Po te deshironi akoma me shume shprehje te ngjashme me shkruani, se qitapin poshte kokes e kam... Uni 6 Shtator 2006 16:20 (UTC)