Diskutim:Vilajeti i Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndryshmet e bëra po i pranojë po nga cili burim i ke informatat, a i ke vetem nga inati për maqedonët. Dhe të lutem kur të korigjon diçka, korigjo tërë fjalën apo nuk dinë të shkruash vetem numra. Lexo këtë fjali dhe çka kupton me të:

Struktura e popullsisë së vilajetit, përbëhej nga shumica shqiptare si dhe nga një numër serbësh dhe maqedonas. Numri i banorëve në vitin 1921 ishte 490 500 frymë. Ku 62,0 % e kësaj popullsi përbëhej nga shqiptarët, 26,7 % serbët dhe 3,9 % turqit.

Nja paqe inatin myte bile, mos e le gjallë e mes e rrit numrin e shkijeve serb, shka kanë hekë gjinja mi da ti pi bashkon.--Hipi Zhdripi 2006 Shkurt 26 03:51 (UTC)