Dita botërore e dhuruesit të gjakut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dita Botërore e dhuruesit të gjakut është ditë që u kushtohet dhuruesve të gjakut për hir të sakrificës që ata bëjnë si dhe rritjes së ndërgjegjies për të pasur sa më tepër dhurues vullnetarë të gjakut. Kjo ditë mbahet çdo 14 qershor të çdo viti duke filluar nga viti 2004. Në vitin 2007 tema ishte : "Gjak i sigurtë për një mëmësi të sigurtë"

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]