Divi dhe gjahtari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Filimi flet për historin e një njeriu, i cili drejtohet nga djalli. Ai nuk mund ta dallojë të mirën, sinqeritetin dhe naivitetin, por hakmerret gjithmonë me cinlet pizëm dhe mbetet i destinuar të vuajë ferrin [1] [2]

Regjisori dhe ekipi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Regjia/Director:Artan Maku
  • Skenari/Screenplay:Artan Maku
  • Piktor/Animator:Artan Maku
  • Producent/Producer:Artan Maku
  • Prodhuar nga/Produced by:Maku Production-Al
  • Financuar nga/Financed by:Qendra Kombëtare e kinematografisë/ANCC

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok