Doctor Shameless

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Doktori.jpg

Doctor Shameless, (sq.: Mjeku i Paturpshëm), është një Anime-Hentai nga Azia.

Doktor Shejmles është një mjek i paskrupullt që emrin e vërtetë e ka Shinxhi. Ky mjek punon në një spital që po falimenton dhe mjeku Shinxhi po përpiqet që të sjellë më shumë pacientë në spital. Ky mjek nuk është mjek i zakonshëm pasi ai përdor mënyra të turpshme për të shëruar të sëmurët e tij. Disa nga metodat në përdorim janë seks me pacientët e tij, si dhe shikimi i pacientëve lakuriq duke bërë masturbim.