Dodë Tahiri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dodë Tahiri ka qenë portier i Vllaznisë së Shkodrës, dhe ka dalë dy herë kampione në vitin 1945 dhe 1946. Ka luajtur në dy takimet e para kundër Jugosllavisë dhe Bullgarisë në Kupën e Ballkanit e vitit 1946.