Jump to content

Dokumentimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dokumentimi (ang.: Documentation) është paraqitja e rrjedhës së një proces apo një fazë të tij.

Dokumentimi bëhet duke paraqitur vlerat tipologjike dhe faktike, si dhe faktorëve me interes për procesin përmes mjeteve grafike dhe fotografike, dhe të dhënave të shkruara.[1]

Dokumentimi në shkencat ekonomike merret si gjithësia e materialit (letrat e punës) të përgatitura dhe të marra apo mbajtura nga auditori në lidhje me kryerjen e auditit[2].

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJI PËR TRASHËGIMINË KULTURORE Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine
  2. ^ Kontrolli dhe Auditimi i brendshëm Arkivuar 9 maj 2007 tek Wayback Machine Gjon Ndreja, ITAP-Shqipëri dok. në internet, prill 2007