Jump to content

Dragan Cuklev

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dragan Cuklev (maqedonisht: Драган Цуклев; i lindur më 17.8.1973, në Gjevgjeli) është një politikan maqedonas nga Maqedonia e Veriut. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Dragan Cuklev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.[1]

  1. ^ "Dragan Cuklev". sobranie.mk (në anglisht). Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrë më 23 qershor 2017.