Drama rinore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Drama rinore (en: Teen drama) janë seriale për rini që e kanë përmbajtjën për rininë dhe e tregojnë jetën ditore të rinisë.

Seria Fillimi Fundi SQ
O.C., California 2003