Jump to content

Dridhe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Dridhe
video copa
Solisti / Grupi Tingulli 3NT feat Chili
Autor ?
Kamera ?
Aktrimi Tingulli 3NT feat Chili, Djellëza Kolgeci, Ciljeta
Tregëtues ?
Viti i prodhimit ?
Vendi i prodhimit ?

Dridhe është një video copë e grupit shqiptar të muzikës argëtuese Tingulli 3NT feat Chili nga Kosova.

Video copa është e bazuar në këngën argëtuese të dhomave të viteve 2000 në Kosovë dhe paraqet skena të djemve duke argëtuar me vasha në dhomat e mbushura me duhan dhe tavolinat me raki.