Dritan Tola

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dritan Tola, në mars të vitit 2013, mori detyrën si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Francë dhe në Monako (jo-rezident) dhe Përfaqësues i Presidentit të Republikës pranë Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë.