E bukura e dheut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

VITI 1977

E bukura e dheut.jpg

"E bukura e dheut" përrallë me Autor Zejnullah Rrahmani. Faqet e librit 130.

Përmbajtja e librit:

Jeta...................................jeta ................7 h Përralla e jetës,..................................18

Përralla mbi fëmijën e verbët që jetonte midis shkretëtirës,.........................23

Përralla mbi lumturinë e Princit,.............31

Përralla:Rruga që shkon e nuk vjen,.......50

* * * ,...................................................63

* * *,....................................................65

* * *,....................................................76

E bukura e dheut,.................................78bsbdhdhs Motra,lulet dhe shpirti fëmijënor..............88

Afshi i gjakut,.......................................102

Endërra...............................................103

Endërra e Princit:Djaloshi që dëshironte jetën e yjeve...............................105

* * * ,..................................................111

E bukura,............................................116

* * * ,..................................................128