Ekonomiksi (Shkenca Ekonomike) (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ekonomiksi është shkenca sociale që studion prodhimin, shpërndarjen dhe konsumin e mallrave dhe shërbimeve.

Ekonomiksi gjithashtu mund t'i referohet: