Jump to content

Energjia nga dallgët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Energjia jetike e ujit ka luajtur nje rol te rendesishem ne zhvillimin e njerezimit prejhistorik. Ajo ka ndihmuar jo vetem njerezit por edhe kafshet per nje mjedis me sa me shume mbeturina dhe ajer me oksigjen.