Enver Goxhufi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
QSicon in Arbeit.svg Ky artikull apo seksion është jo i plotë ose me cilësi të dobët. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar!
Ky artikull duhet të përmirësuar në:  Pa lidhje interwiki, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme

Enver Goxhufi i lindur me 28.02.1968 ne Prishtinë shkollen fillore e kreu ne prishtine,te mesmen drejtimin ndrtimtarise ne Prishtine drejtimi i ndertimtaris ne Zagreb,qysh ne moshen e re mirret me aktivitete te ndryshme,si menagjer per koncerte,instrumentalist i shquar,e me vone edhe kengetar,merr pjese ne shum koncerte te viteve 85 - 90.me vone mirret me aktivitete turistike, ndersa me vone me 5 mars te vitit 1999 ne Prishtine nga UDB burgoset per aktivitete kombetare,pas daljes nga burgu,jeton dhe vepron ne france,qe nga viti 2007.