Enver Hysa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Enver Hysa është bashkëpunëtor i shkencave që ka ndihmuar për termat e gramatikës e të fonetikësFjalorin e gjuhës shqipe të botuar në Tiranë1980.

Hysa së bashku me Gjovalin shkurtajn janë autorë të tekstit mësimor dedikuar studentëve dhe shqiptarëve jashtë atdheut, Gjuha Shqipe për të huajt dhe shqiptarët jashtë atdheut.


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.