Enveri dhe Nexhmija

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Piktura "Evneri dhe Nexhmija",1987

Enveri dhe Nexhmija është pikturë e cila ka në qendër çiftin Enver dhe Nexhmije Hoxhën duke shëtitur nëpër Drilon. Është vaj në kanavacë, 60cm x 40cm, e realizuar në vitin 1987 nga piktori pogradecar Vangjo Vasili.