Jump to content

Epoka para gjyqit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Telefilmi epoka e gjyqitEpoka para gjyqit dramë nga Ekrem Kryeziu.

Interpretimi i mrekullueshëm i trupës së Teatrit Popullor me aktorët e mirënjohur si: Sandër Prosi (Artist i Popullit), Kadri Roshi (Artist i Popullit), Sulejman Pitarka (Artist i Popullit), Ndrekë Luca (Artist i Popullit), Anastas Kristofori, Xhemil Tagani, Drita Haxhiraj, Pandi Siku, Altin Basha etj. sjellin në skenë dramën e Ekrem Kryeziut. Abdyl Frashëri është së bashku me Sulejman Vokshin në bankën e të akuzuarve për qëndresë ndaj Portës së Lartë dhe perandorisë osmane.

Epoka para gjyqit dramë nga Ekrem Kryeziu. Viti 1978-Produkcioni i Radio Televizionit te Prishtines. Drama televizive me dy vazhdime ,skenari dhe regjia Ekrem Kryeziu.Teknika elektronike VTR-color.

  • Rolet :
  • Faruk Begolli
  • Hadi Shehu
  • Shani Pallaska
  • Istref Begolli
  • Ragip Loxha
  • Hajdar Emra etj.
  • mjështër i ndriqimit:Ymer Sadiku
  • kamerman:Nexhdet Osmani,Abdullah Berisha e Anton Noka
  • montazhi elektronik:Fatos Kadiu