Erich Hückel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Erich Hückel

Erich Armand Arthur Joseph Hückel lindi më 9 gusht 1896 në Berlin dhe vdiq më 16 shkurt 1980 në Marburg, Gjermani. Ishte një kimist dhe fizikant gjerman.