Erjon Tola

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Erjon Tola Vancouver2010.jpg

Erjon Tola, i lindur në Tiranë në 15 dhjetor 1986, skiator i cili aktualisht jeton dhe stërvitet në Cervino (Itali). Ka përfaqësuar Shqipërinë në Lojërat Olimpike dimërore 2006 në Torino (Itali) dhe në Lojërat Olimpike dimërore 2010 në Vankuver (Kanada).