Ernal Filo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ernal Filo ka lindur në Tiranë më 14 qershor 1968, diplomuar për Gjuhë-Letërsi Shqipe dhe Gjuhë Gjermane. Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë në Malin e Zi nga 1 Dhjetor 2014.