Ethnomenon (album)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Albumi i parë pas ndryshimit të emrit të grupit nga Etno Engjujt në Ethnon dhe mund të jetë albumi i fundit për këtë grup duke vazhduar kështu punën vetëm në industrinë e muzikës. Etno Engjujt - Ethomenon

1. Etno Engjujt -Intro 2. Etno Engjujt feat. Lyrical Son - Hit 'N' Heat 3. Etno Engjujt feat. Lil' Samee - Sexy & Hot 4. Etno Engjujt feat. Lil' Samee - Di ma Mirë se Ai 5. Etno Engjujt - Shejkirat 6. Etno Engjujt - Nuk e Don 7. Etno Engjujt - Ai T'ka n'Shtrat 8. Etno Engjujt feat. DJ Flow - Shqiptartë e Bojnë ma s'miri 9. Etno Engjujt feat. Minatori - E Di 10. Etno Engjujt - Pow Doo 11. Etno Engjujt - Hajde e Bojna Bashkë 12. Etno Engjujt - Interlude 13. Etno Engjujt feat. Astrit Stafa & Blero - Numër Njo 14. Etno Engjujt - Liebe Anna 15. Etno Engjujt feat. Blero - Rezervë 16. Etno Engjujt - Babës