Fair Antigua, We Salute Thee

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"Fair Antigua, We Salute Thee" është hymni i shtetit Antigua dhe Barbuda. Teksti është shkruar nga Novelle Hamilton Richards dhe kompozuar nga Walter Garnet Picart Chambers. Adoptimi i tij është bërë gjatë kohës së pavarsisë më 1967. Si do që të jetë si paralel më të përdoret edhe himni mbretërorë i Britanisë së Madhe.