Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë i Universitetit Epoka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë, Universiteti Epoka, Tiranë, ka tre Departamente:

  • Departamenti i Arkitekturës
  • Departamenti i Inxhinierisë së Ndërtimit
  • Departamenti i Inxhinierisë Kompiuterike

Departamenti i Arkitekturës pranë Universitetit Epoka ofron një program të integruar të pesë-vjeçar (Bachelor + Master), në përputhje me sistemin e Bolonjës. Në dy vitet e fundit, studentët specializohen në një nga tre profile:

  • Arkitekture
  • Teknologji Ndërtimi
  • Planifikim dhe Projektim Urban.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë, Universiteti Epoka[lidhje e vdekur] Departamenti i Arkitekturës, Universiteti Epoka