Farmville

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

FarmVille është një lojë on-line falas, e krijuar nga Zynga dhe mund të luhet në Facebook. Është loja më e përhapur në Facebook.

Kjo lojë simulon jetën e një bujku, duke i lejuar lojtarit të mbjellë, të rrisë dhe të mbledhë bimë dhe pemë virtuale edhe të mbajë kafshë shtëpiake.

Loja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Blerja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Blerja (bimë, pemë, kafshë, etj.) mund të behet me lekët që fitohen gjatë lojës. Këto lekë fitohen duke shitur prodhimet ose duke i marrë me kartë krediti (pra me lekë të vërteta). Disa objekte si dekorimet mund të blihen me Farm Cash. Këto të fundit mund të fitohen duke ngjitur në livel ose duke i blerë me kartë krediti.