Jump to content

Fatbardh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fatbardh është një emër personal mashkullor shqiptar, një kompozitë e gjuhës shqipe nga bashkimi i fjalëve fat dhe bardh. Emri mund t'i referohet: