Federata e Peshkatarëve të Kosovës

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Federata e Peshkatarëve të Kosovës është bashkim i shoqatave të peskatarëve në nivel të Kosovës.[1]

Burimi i të dhënave[edit | edit source]

  1. ^ LIGJI PËR PESHKATARI DHE AKUAKULTURË Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.