Fehmi Abdiu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fehmi Abdiu.JPG

Fehmi Abdiu, i zgjedhur që nga viti 1998 në funksionin e gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese dhe që nga viti 1998-2004, ka qenë kryetar i saj.