Jump to content

Fermín IV

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fermín IV Caballero Elizondo (i lindur në dhjetor, 1974) është një rapper dhe bari meksikan, është udhëheqësi i grupit Control Machete.

Fermín IV filloi të bënte rap për të dëgjuar grupin Cypress Hill, ku unë kisha ndikimin e rap. Fermín bëri një treshe me Pato Machete dhe DJ Toy.

Fermín IV ka vuajtur shumë për shkak të ngacmimit për emrin e tij në shkollë, prandaj zemra e tij u ndje keq dhe agresive nga atje Fermin vendosi të bëjë rap agresiv dhe rrugë.

  • Mucho Barato (1996)
  • Artillería Pesada presenta (1999)
  • Solo Para Fanáticos (2002)
  • Uno, Dos:Bandera (2003)
  • Boomerang (2002)
  • Lo Que Trastornan al Mundo (2005)
  • Odio/Amor (2017)
  • Laberinto (2018)