Ferzie Lipo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ferzie Lipo.jpg

Ferzie Lipo e ka filluar punën në kooperativë qysh në moshën 16 vjeç, sapo ka mbaruar klasën e tetë. Kishte një trup të gjatë dhe të zhvilluar bënte nga dy norma në kooperativën e Leshnicës, fshati ku ajo ka jetuar dikur. Ferzia, në moshën 18 vjeç u bë anëtare e Partisë së Punës. Karriera e saj, do të pësonte rritje dhe, vetëm pas një viti ajo bëhet brigadiere në brigadën që ajo punonte. Me rendimentet e larta që po arrinte ajo propozohet dhe më pas zgjidhet si deputete e Kuvendit Popullor në zonën e Çërravës dhe të Osnatit. Ferzie Lipo ish deputete në Kuvendin Popullor sot punon banakiere.