Fizikët e Futbollit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fizikët e Futbollit Loja e vitit 2014 "Fizikët e Futbollit" është loja e unity 3d. Fizikët e Futbollit "Soccer Physics" në anglisht, është lojë kur lojtarët e futbollit janë shumë fizik dhe gjimnastik, siq është emri i lojës "Fizikët e Futbollit". -Loja përdoret në PC, I Phone dhe Android. Loja përdoret duke prekur butonin që të lëvizin lojtarë.