Fjalor Shqip-Frëngjisht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalor Shqip-Frëngjisht.gif

"Fjalor Shqip-Frëngjisht" Dictionnaire Albanais-Français me 18 mijë fjalë. Autori Vedat Kokona. Doktor "Honoris Causa" i Universitetit të Tiranës. Kalorës i Urdhërit të Arteve dhe Letërsisë. Oficer i Palmave Akademike. Shtëpia botuese "Kokona", viti i botimit 2003. Faqe 252. ISBN 99927-726-8-9