Jump to content

Fjalor i gjuhës së sotme shqipe : (me rreth 41.000 fjalë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fjalor i gjuhës së sotme shqipe : (me rreth 41.000 fjalë) hartuar nga Androkli Kostallari, redaktuar nga Jani Thomai, Xhevat Lloshi dhe Miço Samara. Botuar në Tiranë nga "Akademia e Shkencave" në vitin 1980. Faqet e fjalorit 2275.