Jump to content

Flamuri i Arubas

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Arubas

Flamuri kombëtar i Arubas () u adoptua më 18 mars, 1976. Dizajni përbëhet nga një fushë me dritë (e quajtur "Larkspur" ose e kaltër e "O.K.B-së"), dy vija të çelëta paralele të verdha në gjysmën e poshtme, dhe një yll katër-majësh i kuq ("e kuqe e Flamurit të Unionit") në qosh.