Jump to content

Flamuri i Gjeorgjisë Jugore dhe Ishujve Jugorë Sanduiç

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Gjeorgjisë Jugore dhe Ishujve Jugorë Sanduiç

Flamuri i Gjeorgjisë Jugore dhe Ishujve Jugorë Sanduiç u adoptua më 1985, kur Territori u krijua. Më parë ky territor ishte pjesë e Ishujve Falkland dhe e përdorte flamurin e tyre.