Jump to content

Flamuri i Uruguait

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Uruguait

Flamuri kombëtar i Uruguait (Pabellón Nacional) ka një fushë me nëntë vija të barabarta horizontale të bardha dhe të kaltra. Qoshi i majtë i sipërm është i bardhë, dhe në të ndodhet Dielli i majit, i cili ka 16 rreze.