Jump to content

Fletorja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Fletore me kopertina me ngjyra të ndryshme
Shënime në një fletore

Fletorja (notebook, notepad) zakonisht është një lidhje fletësh letre, të qepura bashkë në njërën anë në mes dy kapakësh, që përdoren për të shkruar në to ose për të vizatuar. Përdoren edhe për qëllime të tilla si regjistrimi i shënimeve ose memorandumeve, shkrim, vizatim etj. më së shumti në shkolla, por gjithashtu i përdorin edhe në zyra, shtëpi dhe në vende të tjera. [1] [2]

Shiko gjithashtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Literatura[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Signer, Beat (2008). Fundamental Concepts for Interactive Paper (në anglisht). Books on Demand. ISBN 978-3-8370-2713-6.
  • Eddy, Matthew Daniel (2018). "The Nature of Notebooks: How Enlightenment Schoolchildren Transformed the Tabula Rasa". Journal of British Studies (në anglisht). 57 (2): 275–307. doi:10.1017/jbr.2017.239. [...].

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Eddy, Matthew Daniel (2018). "The Nature of Notebooks: How Enlightenment Schoolchildren Transformed the Tabula Rasa". Journal of British Studies (në anglisht). 57: 275–307.
  2. ^ Madeleine Brand. "The History of the Legal Pad" (në anglisht). National Public Radio. Marrë më 26 korrik 2010.