Fletorja Zyrtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fletorja Zyrtare apo Gazeta Zyrtare është botim zyrtar i qeverive shtetërore. Në të botohen dokumentet zyrtare dhe aktet administrative të nivelit të lartë të shtetit përkatës.

Zakonisht në këto gazeta paraqiten : ligjet e shpallura nga Kuvendi ; Rezolutat e miratuara nga Kuvendi ; Rregullativat dhe aktet e tjera normative të Qeverisë dhe Ministrive; Marrëveshjet e karakterit ndërkombëtar.

Shiko dhe këtë[redakto | redakto tekstin burimor]