Fonetika historike e gjuhës shqipe (Kolec Topalli)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fonetika historike e gjuhës shqipe.gif

"Fonetika historike e gjuhës shqipe" me Autor Kolec Topalli, Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë. Shtëpia botuese "Dituria", viti i botimit 2007. Faqet e librit 712. ISBN 99943-46-08-3